This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Om Christina Iversen Studio

Naturens Helbredende Element

“Jeg læste om udtrykket havterapi, kan jeg huske. Det har jeg taget til mig, og det er ligesom blevet min ting. Det der med at tage en halv time ud for at hoppe i det kolde vand. Det er den vildeste luksus. Det kan også bare være at gå en tur ved vandet midt om formiddagen. Alene at mærke sandet og stenene under sine fødder. Det er en jordbundethed på en helt anden måde.”

Hvordan Havet Bliver Mit Åndehul

"Koppen symboliserer for mig at sænke tempoet og nyde små, men meningsfulde øjeblikke i hverdagen. Det er vigtigt at værdsætte og tage sig tid til selvomsorg."

Naturinspiration og Håndværk

Havterapi og bæredygtigt velvære. Christina Iversen Studio er et livsstilsmagasin med kærlighed til naturen og havet i særdeleshed. Et univers hvor æstetik møder håndværk.

At Sætte Tempoet Ned og Værdsætte Små Øjeblikke

“For mig er koppen kommet til, fordi jeg synes man skal sætte sig ned og nyde en god kop kaffe. Vi skal blive bedre til at sænke tempoet og passe på os selv i hverdagen, og som regel kan helt små ting gøre en kæmpe forskel.”

Founder

Christina Iversen

Bæredygtig velvære i form af dansk produktion og produkter skabt med tanke på ro og nydelse – nu og længe.Christina Iversen Studio er stiftet af Christina Iversen i 2020. Det er et kreativt univers med fokus på havterapi og bæredygtigt velvære. I samarbejde med kunstner og keramiker Dorte Kristoffersen designer og producerer Christina Iversen Studio keramik med inspiration fra havet, og alle produkter produceres i DanmarkDu kan følge med på rejsen og udforske Christina Iversen Studio på Instagram under navnet @christina_iversen_studio

Kurv

Hurtig og sikker levering Hej med dig sjvnwrjovn
Begræns besked