This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Havterapi

”Vi lever i en tilværelse, hvor alting går stærkt, så vi har brug for åndehuller. Det er stranden for mig – et åndehul.Det giver mig den vildeste rus at hoppe i havet. Jeg bliver ligesom sat på plads, og det er umuligt at være i dårligt humør efterfølgen- de. Jeg bliver grounded og bruger alle mine sanser; mærker havets bevægelser, lytter til bølgerne. Det gør noget godt for sjælen.” 

Havterapi

”Vi lever i en tilværelse, hvor alting går stærkt, så vi har brug for åndehuller. Det er stranden for mig – et åndehul.
Det giver mig den vildeste rus at hoppe i havet. Jeg bliver ligesom sat på plads, og det er umuligt at være i dårligt humør efterfølgen- de. Jeg bliver grounded og bruger alle mine sanser; mærker havets bevægelser, lytter til bølgerne. Det gør noget godt for sjælen.” 
Hvorfor har havet en terapeutisk effekt? 

I Danmark er vi vilde med at hoppe i havet året rundt. Udover at det er sjovt og forfriskende, har havbadene også positiv indflydelse på vores mentale og fysiske sundhed.

Hvad sker der i kroppen, når vi sænker os i det kolde vand?

• Kroppen optager de vitaminer, mineraler, mineralsalte og ami-
nosyrer, som havvandet indeholder
• Vi får farve i kinderne og en følelse af at være i live, fordi blod-
gennemstrømningen øges
• Opmærksomheden skærpes, og man er til stede i øjeblikket
• Stressniveauerne i kroppen daler, og humøret får et endorfin-
boost
• Havbade kan give en umiddelbar lykkefølelse, og effekten varer
ved resten af dagen
• Immunforsvaret styrkes
Selvom man ikke hopper i det kolde vand, gør havet alligevel en stor forskel for velbefindendet. Det er sundt for åndedrætssystemet at indånde havluft, lyden af bølgernes bevægelser har en meditativ effekt, og det at se langt ud over havet kan give plads til refleksion.

Kurv

Hurtig og sikker levering Hej med dig sjvnwrjovn
Begræns besked